Përfshihuni në The R Project for Statistical Computing

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinThe R Project for Statistical Computing po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

6843

Vargje

29

Gjuhë

1,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për The R Project for Statistical Computing përmban aktualisht 6843 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 1,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e The R Project for Statistical Computing, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti